Nikinmäen yksityinen päivähoito Kimalaisenranta

Kimalaisenranta etusivuYhteystiedot

Tietoa hoitomaksuista


Pienenä yksikkönä lastenhoidon jatkuvuuden turvaaminen on asiakkaillemme ja meille tärkeää. Takaamme hoidon jatkuvuuden 4kk irtisanomisajalla puolin ja toisin. Irtisanomisajan puitteissa lapsi ehtii saada julkisen päivähoitopaikan. Hoitomaksuihimme on mahdollista saada yksityisen hoidon tukea, tulosidonnaista hoitolisää ja Vantaa-lisää. Ohessa taulukko josta selviää arvio tukien jälkeen vanhempien maksettavaksi jäävä osuus hoitomaksuista. Näihin maksuihin on mahdollista saada vielä tulosidonnaista hoitolisää 144,85€/kk (2018).


Lisää Kelan tuista http://www.kela.fi/yksityisen-hoidon-tuki-maara-ja... Maksukautemme on 12kk vuodessa.

Valittavissa on hoitomuoto jossa lapsen omahoitajan sairastuessa vanhemmat itse järjestävät tarvittavan varahoidon lapselleen, tai hoitomuoto jossa omahoitajan sairastuessa lapsen hoito on taattu päivähoidon tuottajan puolelta. Kaikki hoitopaikkamme ovat kokopäiväisiä ja siten suunniteltu lapsille joiden vanhemmilla on kokopäivätyö. Päivittäiset hoitoaikamme ovat 7.30-16.30 tai muuten sovitusti.


Jos kiinnostuit hoitopaikoistamme, voit tiedustella vapaita paikkoja, tehdä sitovan varauksen tai jäädä jonottamaan paikkaa maksutta.

Yhteystietomme ovat: päivähoidon johtaja Marika Mäkelä 045 650 9666


kimalaisenranta (at) yksityinenpaivahoito.fi