Nikinmäen yksityinen päivähoito Kimalaisenranta

Kiitokset talkooväelle ja toiminnassamme mukana olleille perheille! Kimalaisenrannan päivähoidon taustayhtiön Ohreel Oy:n toiminta muuttuu yhteiskunnallisesta voittoatavoittelemattomasta toiminnasta normaalin yritystoiminnan piiriin 1.1.2019 alkaen. Emme enää ota vastaan uusia hoitopaikkahakemuksia. Hyvää vuotta 2019 kaikille!


Pienten lasten rauhallinen päivähoito

Kimalaisenrannan päivähoitoratkaisu on kehitetty erityisesti pienten lasten kodinomaista ja laadukasta hoitoa silmälläpitäen. Ryhmäkokomme on neljä lasta hoitajaa kohden ja koko yksikön lapsimäärä on rajoitettu kahdeksaan. Kimalaisenrannassa jokainen lapsi saa enemmän aikaa hoitajaltaan ja toisaalta pienempi lapsimäärä tarkoittaa myös vähemmän hälinää päivittäisiin toimiin.

Pienten ryhmien periaate tarkoittaa, että meillä myös 3-vuotta täyttänyt lapsi saa kasvaa vain neljän lapsen turvallisessa ja kodikkaassa pienryhmässä. Ratkaisu sopii vanhemmille, joilla on halu järjestää normaalia pienempi ja rauhallisempia päivähoitoryhmä 3-vuotta täyttäneelle lapselleen.

Terveelliset elämäntavat ja maalaisjärki ovat meille tärkeitä. Päivisin ulkoilemme paljon, syömme terveellisesti sokeria välttäen ja opimme hyviä käytöstapoja.

Ammattimainen ja viranomaisten valvoma

Teemme aktiivista yhteistyötä viranomaisten kanssa. Lasten kasvun tueksi laadimme varhaiskasvatussuunnitelman, jossa kerromme niistä tavoista ja tavoitteista joita lasten hoito, kasvatus ja opetus sisältävät arjen eri tilanteissa.

Lastenhoidon ammattilaiset työskentelevät työsuhteessa ja heillä on aina kollega työparinaan. Omistajien puolelta päivähoitotoiminnalle on kirjattu hyvä hallintotapa -askelmerkit ja hoitolasten vanhempien kanssa käydään keskusteluja toiminnan arvioinnista. Näin pyritään takaamaan laadukas hoito ja pitkät hoitosuhteet. Toiminta on osakeyhtiömuotoista, mutta luonteeltaan voittoa tavoittelematonta.

Toimimme

Päivähoito toimii modernissa tiloissa rauhallisella alueella vanhan Lahdentie varrella. Alueemme rajoittuu kaupungin virkistysalueeseen ja päivähoidolla on oma ulkoleikkialue, josta löytyy erilaisia keinuja, liukumäki ja hiekkalaatikko. Kimalaisenrannan yleinen uimaranta ja leikkipuisto sijaitsevat linnuntietä noin 70 metrin päässä. Mukavuutta osaltaan tuovat kylmentävä ilmastointi hellekausiin kuten myös miellyttävä ekologinen lattialämmitys maalämmöstä.

Työntekijöitä meillä on 2-3. He ovat lastenhoidon ammattilaisia.